Haberler

    Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm 2. Fragmanı| "Ben de sığar iki cihan.."

    Güncelleme:

    Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm 2. Fragmanı | "Ben de sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam."Özel içerikleri ve bölümleri herkesten önce izlemek için BBCS topluluğuna KATIL: https://bit.ly/3V9bbqQTüm bölümleri izlemek için: https://bit.ly/3SKxXnABen Bu Cihana Sığmazam 10.

    Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm 2. Fragmanı | "Ben de sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam."

    Özel içerikleri ve bölümleri herkesten önce izlemek için BBCS topluluğuna KATIL: https://bit.ly/3V9bbqQ

    Tüm bölümleri izlemek için: https://bit.ly/3SKxXnA

    Ben Bu Cihana Sığmazam 10. Bölüm: Cezayir, Bagnall'ın adamları tarafından kaçırılıp işkence altında sorguya alınır. Konuşmadığı takdirde sadece kendisinin değil ailesinin hayatı da tehlikededir. Bu sorgu sırasında Orhan ve Cezayir'in geçmiş anıları su yüzüne çıkar. Cezayir'in ortadan kayboluşu hem Leyla'nın evine hem de Firuze'nin evine ateş gibi düşer. Dumrul, Kurban ile oğulları Cezayir'i bulmak için alarma geçmişken Cezayir'e beklenmedik bir isim yardım eder. Bütün her şey bittiğinde ise Cezayir'in karşı tarafa büyük bir sürprizi olacaktır.

    Cezayir ve ekibi intikam almak için harekete geçerken ev halkını da başka bir tehlike beklemektedir. Bu durum Leyla ve Firuze'yi bir kere daha karşı karşıya getirecektir.

    Cezayir bir yandan evdeki sorunlarla bir yandan da düşmanlarıyla mücadele ederken bu sefer karşısında başka birini bulacaktır.

    #OktayKaynarca #bbcs #BenBuCihanaSığmazam Yapım: Güzel Adamlar Medya

    Yapımcı: Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin, Onur Tan

    Proje Tasarım ve Hikaye: Oktay Kaynarca, Onur Tan

    Yönetmen: Onur Tan

    Senarist: Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun, Ali Can Yaraş

    Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf),, Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

    Ben Bu Cihana Sığmazam Kanalına Abone Olmak İçin: http://atv.link/bbcs

    Ben Bu Cihana Sığmazam Facebook: https://www.facebook.com/benbucihanatv

    Ben Bu Cihana Sığmazam Instagram: https://www.instagram.com/benbucihanatv/

    Ben Bu Cihana Sığmazam Twitter: https://twitter.com/benbucihanatv

    atv YouTube kanalına abone olun: http://atv.link/abone

    atv Facebook: https://www.facebook.com/atv

    atv Instagram: https://www.instagram.com/atvturkiye

    atv Twitter: https://twitter.com/atvcomtr

    atv TikTok: https://www.tiktok.com/@atv

    Kaynak: DailyMotion.com / TV

    TV Haberler

    Bakmadan Geçme

    Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title