Haberler

Bayburt'ta Erdoğan'a yüzde 82 oy

Güncelleme:

Sandıkların açılmasının ardından Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ikinci turda resmi olmayan sonuçlara göre Bayburt'tan yüzde 82 oy çıktı. İlk turda yüzde 78 oy oranıyla Türkiye'de Erdoğan'a oy veren birinci il olan Bayburt, kendi rekorunu yeniden kırarak yüzde 82 oyla yeniden birinci il oldu.

Sandıkların açılmasının ardından Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ikinci turda resmi olmayan sonuçlara göre Bayburt'tan yüzde 82 oy çıktı. İlk turda yüzde 78 oy oranıyla Türkiye'de Erdoğan'a oy veren birinci il olan Bayburt, kendi rekorunu yeniden kırarak yüzde 82 oyla yeniden birinci il oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ın Bayburt'ta kazanmasını kutlayan vatandaşlar kutlamalara erken saatlerde başladılar. Vatandaşlar, Cumhuriyet Caddesi'nde uzun araç kuyrukları oluşturarak şehir turu atıp kutlamalarını sürdürürken, bir grup ise tarihi Saat Kulesi önünde de davul zurna eşliğinde bar oynayarak, meşaleler yakarak coşkulu bir şekilde kutlamalarına devam ettiler. Osman Kıraç isimli vatandaş, kutlamaların sabaha kadar devam edeceğini söyleyerek, "Ezan okunuyor, şimdi mola verdik. Ezan bitince yine devam edeceğiz. Bugün buradayız, sabaha kadar da buradayız" dedi.

83 yaşındaki Fatma Aslan isimli bir Bayburtlu, "Bugünlere geldiğimiz için şükürler olsun" diyerek, "Şükür secdesine kapandık. Tayyip Erdoğan'ı Allah başımızdan eksik etmesin. Allah'ım hayırlı ömürler versin ona. Bütün Müslümanları Allah korusun içlerinde de Recep Tayyip Erdoğan'ı korusun" ifadelerini kullandı. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Bayburt Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title