Haberler

Aydın'da Kaybolan 5 Yaşındaki Çocuk Fosseptik Çukurunda Bulundu

Güncelleme:

Aydın'ın Köşk ilçesinde kaybolduğu tespit edilen 5 yaşındaki çocuk, jandarma ekiplerince fosseptik çukuruna düşmüş şekilde sağ olarak bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Aydın'ın Köşk ilçesinde kaybolduğu tespit edilen 5 yaşındaki çocuk, jandarma ekiplerince fosseptik çukuruna düşmüş şekilde sağ olarak bulundu.

Olay, Köşk ilçesi Sarıçam Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ikamet eden A.H.D. (5) isimli küçük çocuk, 12 Şubat günü saat 20.00 sıralarında kayboldu. Çocukların kaybolduğunu fark eden aile durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, bölge vatandaşların da katılımı ile bölgede geniş çaplı arama kurtarma çalışması gerçekleştirdi. Yapılan araştırma sonucunda küçük çocuğun yaklaşık 6 metre derinliğindeki fosseptik çukuruna düştüğü tespit edildi. Sağ olarak bulunan ve jandarma ekiplerince kuyudan çıkarılan A.H.D., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnceleme Jandarma Çocuk Aydın Köşk Kurtarma 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title