Haberler

Ateş Kuşları bu akşam yok mu? 26 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm yok mu?

Ateş Kuşları dizisi bu hafta yayınlanacak mı merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Ateş Kuşları dizisinin yeni bölümü araştırılıyor. Peki, Ateş Kuşları bu akşam yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm yok mu? İşte detaylar...

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ateş Kuşları dizisi bu hafta ekranlara gelecek mi sorusu araştırılan konular arasında yer alıyor. Ateş Kuşları 26 Mayıs günü yayınlanacak mı merak konusu oldu. Peki, Ateş Kuşları bu akşam yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm yok mu, neden yok? Ateş Kuşları yeni bölüm yok mu? Detaylar haberimizde...

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜM NE OLDU?

Sevdiği kızı annesinin koynundan alıp kaçıranın kendi annesi olduğunu öğrenen Barbaros, Çatal'ın karşısında soğukkanlılığını korusa da oradan ayrılır ayrılmaz büyük bir panik atak geçirir. Sonrasında Gülayşe'nin yüzüne nasıl bakacağını bilemez. Gülayşe, Sabit'in Barbaros'u ve unuttuklarını hatırlaması için Sabit'le Barbaros'u bir araya getirir. Planı işe yarar, Sabit olanları hatırlamaya ve Gülayşe'ye anlatmaya başlar. Gerçekleri fark etmeye başlayınca iki kardeşinin arasında kalıp büyük acı yaşayan Hacer'in peşine Ali düşer; onu daha da sıkıştırır. Zıpkın ve Barbar'la birlikte Menderes'in ipini çekmeye her an daha çok yaklaşır. Ama tam Nermin'i ifade vermeye şubeye götürürken önlerine çıkan bir sokak çocuğu Nermin'i bıçaklayınca, Ali ve Barbaros bir karar alırlar.

ATEŞ KUŞLARI BUGÜN YOK MU?

Ateş Kuşları dizisinin yayın tarihi araştırılan konular arasında yer alıyor. ATV'de bu akşam saat 20.00'da Cumhurbaşkanı Özel programı yayınlanacaktır. Ateş Kuşları dizisinin yeni bölümü 21.30'da başlayacaktır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Ateş Kuşları Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title