Haberler

Artvin Valisi Yusufeli'de Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Vali Ünsal, yeni yerleşim yerine taşınan esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yusufeli'ne gelen Vali Ünsal, yeni yerleşim yerine taşınan esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Ünsal, iş yerlerinde ziyaret ettiği esnafın sorun ve taleplerini dinledi, yeni ilçe merkezine taşınma ve alışma sürecine ilişkin vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Vali Cengiz Ünsal, yeni yerleşim yerindeki iş yerleri ve evlere alışma sürecinin esnaf ve vatandaşlar için çok önemli olduğunu belirterek, "Yusufeli ilçemizde bu süreci daha etkin şekilde yönetme noktasında, esnaf ve vatandaşlarımızla işbirliği içinde kurum ve kuruluşlarımız azami gayret göstermektedir. Esnaf ve vatandaşlarımızın görüşleri bu süreci daha etkin yönetmemiz için bize ışık tutuyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Ünsal Yusufeli Artvin Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title