Haberler

Adnan Atalay kimdir? CHP Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Adnan Atalay kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Adnan Atalay kimdir? CHP Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Adnan Atalay kaç yaşında, nereli? Adnan Atalay, CHP'nin Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı olarak ön plana çıkmış bir isimdir. Ancak hakkında bilinen bilgiler sınırlıdır. Kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu gibi bilgiler merak konusu olmuştur.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. CHP Erzurum Yakutiye Belediye Başkan adayı ise Adnan Atalay. Adnan Atalay nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

ADNAN ATALAY KİMDİR?

Adnan Atalay 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan adayıdır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yakutiye Erzurum 3.Sayfa Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title