Haberler

Osmanlıspor Galatasaray maç özeti (Osmanlı GS) geniş özet

Osmanlıspor Galatasaray maç özeti (Osmanlı GS) geniş özet görüntüler. Osmanlıspor Galatasaray maç özeti ile birlikte Süper Lig'de haftanın golleri haberler.com adresinde. Osmanlıspor Galatasaray mücadelesinin geniş özet görüntülerini izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.

Osmanlıspor Galatasaray maç özeti. 23 Ocak Cumartesi Osmanlıspor Galatasaray maç özeti (geniş özet)  ve Süper Lig'de haftanın maç özeti görüntüleri, birbirinden güzel golleri haberler.com adresinde. Galatasaray zor günler geçirdiği bu dönemde Osmanlıspor galibiyeti ile moral bulmanın hesaplarını yaparken Osmanlıspor ise Galatasaray karşısında saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmenin hesaplarını yapıyordu. Osmanlıspor Galatasaray maç özeti ve Süper Lig haftanın gollerini izlemek için aşağıdakli linki izleyin. 

OSMANLISPOR GALATASARAY MAÇ ÖZETİ (23.01.2015)

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın kamp kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Mustafa Denizli, Emre Çolak, Koray Günter, Tarık Çamdal ve Jem Paul Karacan'ı kadroya almadı.

Sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasındaki deplasmandaki Osmanlıspor karşılaşması için bu akşam saat 17.00'de Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Ankara'ya giderek kampa girecek.

4 İSMİ KADAROYA ALMADI

Öte yandan sarı-kırmızılıların Osmanlıspor karşılaşması kamp kadrosu da belli oldu. Teknik Direktör Mustafa Denizli, Emre Çolak, Koray Günter, Tarık Çamdal ve Jem Paul Karacan'ı kamp kadrosuna almadı.

İŞTE MAÇ KADROSU

Denizli tarafından belirlenen Osmanlıspor maç kadrosu şöyle: "Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen - Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer - Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Ryan Donk, Olcan Adın - Umut Bulut, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş."

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mustafa Denizli Galatasaray Emre Çolak Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title