Haberler

Güvenlik Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı Açıldı

Cnr Sektörel Fuarcılık Tarafından Düzenlenen "2. Güvenlik Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı" Cnr Fuar Merkezi'nde Açıldı.

CNR Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ''2. Güvenlik Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı'' CNR Fuar Merkezi'nde açıldı.

Kamu ve özel sektörden katılımcıların yer aldığı fuarda, kişisel, toplumsal ve kamusal güvenlik için üretilmiş ekipman, hizmet ve teknolojiler sergileniyor.

Fuarda güvenlik kamera sistemleri, MKE'nin silah, anti-terör ekipman ve sistemleri, zırhlı araçlar, elektronik güvenlik sistemleri, erken uyarı sistemleri, hırsız alarmları, x-ray cihazları silah bulucular, yangın tespit ve alarm sistemleri, kimlik tespiti yapan cihazlar büyük ilgi görüyor.

-AĞ ATMA TABANCASI-

Fuarda ilgi gören silahlardan biri de Çin'de üretilen ağ atma tabancası. Kapkaç, taşlı saldırı ve kaçan hayvanların yakalanmasında kullanılabilen ağ atma tabancası yaklaşık 10 metreye kadar etkili.

Hava basıncıyla çalışan tabanca, içine yerleştirilen ağı hedefe yaklaşık 80 kilometre hızla gönderiyor. Paraşüt ipinden yapılan ve herhangi kesici aletle koparılması mümkün olmayan ağ, hedefi tamamen kuşatarak etkisiz hale getiriyor.

ABD'de teknoloji ödülü kazanan ağ atma tabancasının tanıtımını kapkaç yapan birini canlandıran sinema sanatçısı Coşkun Göğen yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title