Haberler

Kurduğu Güvenlik Sistemleriyle İzmir'den Dünyaya Açılmayı Hedefliyor

sponsorlu içerik
Güncelleme:

2004 yılında temelleri atılan ve Ege Bölgesi'nin tamamına hizmet götürmeyi başaran Gazi Information Teknoloji, çıtayı yükseltti ve önce ulusal sonra uluslararası bir marka olmak hedeflerini büyüttü.

İzmir Bornova'da hizmet veren Gazi Information Teknoloji firma sahibi Zafer Tama, "2004 yılında firmamızın temellerini attık O günden beri elektronik güvenlik sistemleri üzerine faaliyet gösteriyoruz. KGS dediğimiz Kent Güvenlik Sistemleri TEDES dediğimiz Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri, kamera sistemleri, hırsız alarm sistemleri, yangın haber sistemi, görüntülü diyafon sistemi bizim sunduğumuz hizmetler arasında. 2009 yılından itibaren proje bazlı çalışmalarımız sürüyor." ifadelerini kullandı.

"SATIŞ SONRASI SERVİS ÇOK ÖNEMLİ"

Firma sahibi Zafer Tama, "Bizim sektörümüzde yanlış anlaşılmalar var. Bizim sektörümüz bir hizmet sektörü. Yani tek kullanımlık bir ürün satmıyoruz biz. Geri hizmeti olan ve geri hizmette maliyeti olan bir sektörüz. Bizim için satış sonrası servis çok önemli. Bu konuda firma olarak çok hassas davranıyoruz." diye konuştu.

"ULUSLARARASI MARKA OLMAK İSTİYORUZ"

Zafer Tama, "Biz güvenik sektöründe hizmet veriyoruz. Bizim için güven çok önemli. Bir müşteriye gittiğimizde önce bize güvenin tam olması gerekiyor. Bunun dışında sektörde yaşadığımız sıkıntılardan biri de yetişmiş personel sıkıntısı. Kendi personelimizi yetiştirmek için ciddi yatırımlar yapıyoruz. Şu an Ege Bölgesi'nde her ile hizmet götürüyoruz. Amacımız ulusal bir marka haline gelmek. Bu hedeften sonra tabi ki uluslararası tanınan bir marka olmak istiyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bornova İzmir Ege İşte İşimiz Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title