Haberler

Gürpınarlılar İftarda Buluştu

Gürpınar Belediyesince iftar yemeği verildi.

Gürpınar Belediyesince iftar yemeği verildi.

Gürpınar Belediyesi önünde verilen iftar yemeğine katılmak için ilçeye gelen AK Parti Milletvekili Gülşen Orhan, yemek öncesi ilçedeki yatırımları inceledi ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Orhan, Belediye Başkanı Fuat Yaşar Atan ve eşi Asuman Atan ile ilk olarak Akpınar Mahalles'inde yaşayan Turan Özcan'ı (79) ziyaret etti.

Özcan'a geçmiş olsun dileklerini ileten Orhan ve beraberindekiler, daha sonra Bingöl'de geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Mehmet Nadiroğlu'nun (23) iailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Otbiçer Mahallesi'ndeki 12 derslikli okul inşaatı, ilçe merkezinde belediye tarafından yaptırılan düğün ve toplantı salonu ve belediye binası yanında yaptırılan çok amaçlı parkta incelemede bulunan Orhan, buradan iftar programına geçti.

Belediye Başkanı Atan, burada yaptığı konuşmada, 10 yıldır Gürpınar ilçesine hizmet ettiğini ve Cumhuriyet tarihinden bu yana ilk defa 2 dönem üst üste seçilen başkan olmasını Gürpınarlıların teveccühü olduğunu söyedi.

-Kaymakam Kaya'ya veda sürprizi

Tayini Yalova'nın Altınova ilçesine çıkan Kaymakam Nurullah Kaya'ya, ilçedeki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Atan, Kaya'ya hediye paketi verdi.

Kaya, ramazan ayında geldiği ilçeden yine bir ramazan ayında ayrılacağını belirterek, 4 yıldır ilçede görev yaptığını anımsattı.

AK Parti Van Milletvekili Orhan ise Gürpınarlıların sorunlarıyla ilgilendiklerini dile getirerek, Kaya'ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Program, verilen yemekten sonra Van Devlet Tiyatrosu oyuncularının Hacivat-Karagöz, palyaço ve orta oyunu gösterileriyle son buldu. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title