Haberler

Mardin'de Terör Saldırısı: 1 Askerimiz Şehit Oldu

Güncelleme:

Mardin'in Dargeçit ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Uzman Onbaşı Muhammet Çoban şehit oldu. Şehidin 20 gün önce evlendiği öğrenilirken, acı haberi alan yakınları taziye için eve geldi.

Mardin'in Dargeçit ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan 2 askerden biri şehit oldu. 20 gün önce evlendiği öğrenilen Şehit Muhammet Çoban için Mardin'de uğurlama töreni düzenleneceği belirtildi.

Mardin'de Terör Saldırısı

ÇATIŞMADA 1 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 1 ASKERİMİZ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Jandarma Komutanlığınca, Dargeçit ilçesi kırsalındaki Yanılmaz Mahallesi'nde bir grup bölücü terör örgütü mensubunun olduğu istihbaratı üzerine operasyon başlatıldı. Saat 05.00'da itibariyle başlatılan operasyonda güvenlik güçleri, bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin, "teslim ol" çağrılarına teröristlerin ateş açarak karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Çoban şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Mardin'de Terör Saldırısı

20 GÜN ÖNCE EVLENMİŞ

Şehit Muhammet Çoban'ın 20 gün önce Sanem Çoban ile evlendiği öğrenilirken, acı haberi alan yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Çorum nüfusuna kayıtlı olan şehit Muhammet Çoban için Mardin'de uğurlama töreni düzenleneceği belirtildi.

Mardin'de Terör Saldırısı

BÖLGEDE OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede operasyonların sürdüğü bildirildi.

Mardin'de Terör Saldırısı

Kaynak: AA / Güncel

Dargeçit Mardin PKK Güncel Haberler

title