Haberler

Ziraat Mühendisleri Odası'ndan Teşekkür

Sami Ünal, Büyükşehir Belediyesindeki Meslektaşlarını ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin köylerde tarım ve hayvancılığı geliştirmek için görevlendirdiği Veteriner Hekimler ve Ziraat Mühendisleri, başarılı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda özellikle Kandıra olmak üzere çoğu ilçede başarılı projeler üreten Büyükşehir Belediyesi ekiplerini, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Aykut Sami Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Aykut Sami Ünal, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı çalışanlara teşekkür ederek

ZİRAATCİLER BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Aykut Sami Ünal, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şefliği'ni ziyaret ettiler. Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şefi Ziraat Mühendisi Temel Fidan ve diğer ziraat mühendisleri ile bir araya geldiler.

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Ziyarette, Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nün kapatılarak yetkilerinin Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi ile ortaya çıkan sorunları gidermek, Kocaeli köylerindeki çiftçilerimizin tarım ve hayvancılığa yönelik taleplerini karşılamak üzere kurulan Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şefliği'nin yaptığı çalışmalar konuşuldu. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Aykut Sami Ünal, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı çalışanlara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

AB STANDARTLARINDA HAL

Yeni Hal Yasası ile planlanan AB standartlarında sebze-meyve hali yapılması konusunda birlikte hareket edilmesi kararına varıldı. Kamu kaynaklarının daha iyi kullanılması, tarıma yönelik kurumların ortak hareket edebilmesi için Tarım Koordinasyon Kurulu oluşturularak meslek odalarına yer verilmesi kararlaştırıldı.

Kocaeli'de tarım ve hayvanlığın gelişmesinde büyük rol oynayacak, sektörde üretilen ürünlerin işlenerek pazarlanmasını sağlayacak, ziraat mühendisleri ve gençlere yeni iş kapısı açacak Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kapsamında yapılması gerekenlerle ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ziraat Mühendisleri Odası Kandıra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title