Haberler

Zayıflamanın Püf Noktaları İyi Fikir'de Konuşulacak

Güncelleme:

5 gün boyunca özel konuklarıyla, farklı konuların ele alınacağı programda izleyicilerin soruları yanıt bulacak.

Hafta içi her gün 09.30'da TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan İyi Fikir 10 Kasım Perşembe günü Ece Erken'in sunumuyla ekrana gelecek. Sağlıktan modaya, psikolojiden, manevi konulara, leziz yemek tarifleri, ev ekonomisi, aile sağlığı ve birçok 'İyi Fikir' TRT 1 ekranında olacak.

Öte yandan başrollerinde Erkan Meriç ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı, tüm imkânsızlıklara rağmen Ömer ile Zehra'nın yeşeren aşkını konu alan Adını Sen Koy, 10 Kasım Perşembe günü saat 17.10'da TRT1 ekranında olacak.

Adını Sen Koy 39. Bölüm

Alev Yurt müdüründen aldığı bilgiyle Zehra'yı tanıyor olabilecek bir kadının evine gelmiştir ve kadın Zehra'yı tanıdığını söylemektedir. Yoksa Zehra gerçekten evlatlık mı edinilmiştir? Ömer Alev'in Zehra'nın geçmişini araştırmaktan geri durmayacağını anlar ve Alev'i bir süre Zehra'dan uzaklaştırmak amacıyla Kıbrıs'a göndermeye karar verir. Alev ise yurt çalışanı kadından yeni bilgiler alma peşindedir ve Kıbrıs'a gitmeye niyeti yoktur. Alev'in gitmemek için çabalayacağını bilen Ömer, Ona engel olabilecek midir? Yoksa Alev Zehra ile ilgili tüm gerçeği ortaya çıkaracak mıdır?

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ece Erken Kıbrıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title