Haberler

Zafer Sonrası Silaha Sarılan 11 Magandaya Gözaltı

Bursa'da Milli Takımın, Hırvatistan Zaferi Sonrası Silahla Kutlama Yaptıkları Tespit Edilen 11 Maganda Gözaltına Alındı. Ayrıca Yaşanan Olaylarda Çok Sayıda Kişiye Toplam 934 YTL Para Cezası Kesildi.

Bursa'da milli takımın, Hırvatistan zaferi sonrası silahla kutlama yaptıkları tespit edilen 11 maganda gözaltına alındı. Ayrıca yaşanan olaylarda çok sayıda kişiye toplam 934 YTL para cezası kesildi.

Türk Milli Takımı'nın, 13. Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı eleyerek yarı finale çıkmasının ardından istenmeyen olaylar yaşandı. Yapılan tüm uyarı ve çağrılara rağmen maçtan sonra silaha sarılan şehir magandaları, bir çok kişinin canının yanmasına ve büyük miktarlarda maddi hasara sebep oldu. Milli maçın ardından Bursa'da da sevinç gösterileri sırasında silah kullandıkları iddia edilen 11 kişi gözaltına alınırken, bu süreçte toplam 934 YTL'de para cezası kesildi. Maç günü güvenlik önlemlerini artıran Bursa Emniyet Müdürlüğü, yaşanan olaylarda silah kullandıkları tespit edilen S.R., İ.A.,R.E., Ö.E., O.U., Ç.K., T.D., N.D.,M.T. isimli şahıslarla birlikte 2 kişiyi gözaltına alırken, çok sayıda kişiye de para cezası kesti. Maçtan sonra yaşanan olaylarda Cumhuriyet, Selçukbey, Ertuğrulgazi, Kızyakup, Emek ve Küçük Balıklı mahallelerinde yapılan çalışmalarda çoğu kuru sıkı olan bir çok tabanca ele geçirildi. Bu şahıslarla birlikte yine maç sevinci sırasında yaşanan olumsuz durumlardan dolayı çok sayıda vatandaşa toplam 934 YTL para cezası uygulandı. Gözaltına alınan 11 şahsın emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

(UU-OMR-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title