Haberler

Yolsuzluğun Tek Tutuklu Sanığı da Çıktı

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarının tek tutuklu sanığı Pervin Şenel Genç, cezaevinden çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarındaki tek tutuklu sanık olan Pervin Şenel Genç, cezaevinden çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şenel'in tahliyesine karar verilmesi üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Aliağa, Foça, Dikili, Şakran belediye başkanları ile büyükşehir bürokratları ve Şenel'in kardeşi Nagehan Genç, Şakran Cezaevi'ne geldi. Cezaevinden çıkan Genç, kendisini karşılayanlara sarılarak hasret giderdi.

"SABRIN SONU SELAMETMİŞ"

Şakran Cezaevi'nin önünden Başkan Kocaoğlu'nun makam aracı ile ayrılan Genç, bir akaryakıt istasyonunda mola verdi. Gözleri zaman zaman dolan Genç'in ilk sözleri şunlar oldu:

"Şu an çok heyecanlıyım. Hepimize hayırlı olsun. Beraat kararımızı da kutlayalım, önemli olan o. Zor günler geçirdik tabii, en uzun ben kaldım. Sabrın sonu selametmiş, isyan etmedim, sabrettim. Belediyemiz de çalışmalarına devam etti ve sarsılmadı. Bugünleri de gördük çok şükür. Yapanlar utansın, şu an diyecek başka bir şey yok. Zamanı gelince daha uzun konuşurum"

KOCAOĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI GÜL'E TEŞEKKÜR

"Haklı olduğumuzu biliyorduk" diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ilgisinden dolayı teşekkür etti. Kocaoğlu şöyle konuştu:

"2 Mayıs 2011 tarihinde başlayan büyükşehir operasyonu sürecinde bugün genel sekreterimiz Pervin Şenel Genç'in de özgürlüğüne kavuşması ile beraber tutuklu arkadaşımız kalmadı. 1,5 seneye yakın zamandır İzmirli hemşehrilerimizle, belediye çalışanlarımızla ve tüm Türkiye ile birlikte üzüldük, sıkıldık. Ama biz haklılığımızı biliyorduk. İzmirli hemşehrilerimiz bize güveniyordu. Basın mensupları bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadılar ve hep desteklediler. Ben tüm emeği geçenlere, bu kanunu çıkardığı için parlamentoya, mahkeme sürecinden önce imzaladığı için sayın Cumhurbaşkanımıza ve herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Pervin Hanım'ın da özgürlüğüne kavuşması ile beraber rahatladık ve üstümüzden çok büyük bir yük kalktı. Daha büyük bir şevkle İzmirli hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kocaoğlu Aliağa Foça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title