Haberler

Yetim öğrenciler, karne sevinçlerini Başkan Fadıloğlu ile paylaştı

Güncelleme:

Yetim öğrenciler, karne sevinçlerini paylaşmak için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret etti.

Yetim öğrenciler, karne sevinçlerini paylaşmak için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, öğrencileri başarılarından ötürü tebrik etti ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Yetim Koordinasyon Merkezi'nden yararlanan yetim öğrenciler, karne sevincini paylaşmak için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen, karnelerini inceleyen ve uzun süre sohbet eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere eğitim kariyerleriyle ilgili çeşitli tavsiyelerde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fadıloğlu, her zaman ve her koşulda öğrencilerin destekçisi olduklarını vurguladı.

Öğrencilerle ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekinen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencileri kapıda uğurladı.

"Gurur ve güç verici bir durum"

Ziyaret sonrası konuşan öğrenci İbrahim Sinan Akbulut, Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun varlığının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Lise öğrencisi Akbulut, "Başkanımıza, çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın bizi makamında kabul etmesi çok güzel bir şey. Başkanımız, geçen günlerde beni okulumda da ziyaret etmişti. O ziyaret benim için gerçekten moral kaynağı oldu. Başkanımızın, bizim gibi insanların arkasında olması gerçekten gurur ve güç verici bir durum. Başkanımızın varlığı bizim gibi çocukların her zaman mutlu olmasını sağlıyor. Başkanımıza her şey için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Başkanımıza çok teşekkür ederiz"

Öğrenci Rabia İrem Dündar ise ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Biz, buraya karnelerimizi Başkanımıza göstermeye geldik. Başkanımız, bize hediyeler verdi. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Başkanımız, karnelerimizi kontrol etti. İnşallah önümüzdeki dönemde arkadaşlarımızla karnemizi daha iyi hale getireceğiz. Tekrardan Başkanım bakacak, bizlere yine hediye verecek" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şehitkamil Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

title