Haberler

Mustafa Akaydın Kemer'de

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve CHP İl Başkanı Devrim Kök, Kemer ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve CHP İl Başkanı Devrim Kök, Kemer ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ilçedeki seçim bürosunda yaptığı konuşmada, son 5 yılda Antalya'nın çehresinin değiştiğini, Kemer ilçesini de CHP'li bir yönetimin devralması gerektiğini söyledi.

Kemer'de turizmi 12 aya yayacak, kırsal alanda üreticinin yüzünü güldürecek projeler geliştirmeye başladıklarını dile getiren Akaydın, Kemer'in daha yaşanabilir, daha çekici bir ilçe haline gelmesi gerektiğini bildirdi. Antalya ve Kemer için ilçe halkından destek isteyen Akaydın, "Atatürk'ün kurduğu partinin bayrağını indiremeyiz. Çünkü Atatürk'e namus borcumuz var. Buna müsaade etmeyiz" diye konuştu.

Genel gündem ile de söyleyecek çok sözü olduğunu ancak İl Başkanı Devrim Kök'ün genel siyasete girmemesi konusunda uyardığını belirten Akaydın, bu dönem "Hocanın bir bildiği var" sloganıyla yola çıktıklarını ve 30 Mart'ta CHP'li kadroları iş başında görmek istediklerini bildirdi.

CHP İl Başkanı Devrim Kök de yerel seçimi kurtuluş savaşı olarak nitelendirdiklerini belirtti. Antalya'da yapılan anketlerde CHP'nin adayı Mustafa Akaydın'ın önde olduğunu ifade eden Kök, "Bu seçimde Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar Cumhuriyet tarihinde hiç alamadığımız ilçeleri de alacağız" dedi.

CHP Kemer Belediye Başkan adayı Umut Güneş de Kemer'de ortak aklı ve huzuru egemen kılacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından CHP'ye geçen Müzeyyen Öztürk'e parti rozeti takıldı. Daha sonra Akaydın, Kök ve beraberindekiler esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Akaydın DEVRİM KÖK Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title