Haberler

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Yıl Sonu Değerlendirme Semineri Sandıklı'da Başladı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yıl sonu değerlendirme semineri Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki bir termal otelde başladı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yıl sonu değerlendirme semineri Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki bir termal otelde başladı.

Seminerin açılış bölümüne, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Başkan Yardımcısı Mustafa Artuç, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile protokol üyeleri katıldılar.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, düzenledikleri yıl sonu değerlendirme seminerine Yargıtay'da görev yapan 128 savcıdan 106'sının katıldığını anlattı. Akarca, üç gün sürecek seminerin ihtisas komisyonları şeklinde devam edeceğini ve yargıtay 7. Daire Başkanı İrfan Karakuş 'un kaçakçılık ile ilgili yasalar ve bu konudaki içtihatlar hakkında konuşacağını anlattı.

Katılanlara plaket verilmesi ile seminer basına kapatıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Yargıtay Sandıklı Politika Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title