Haberler

Yapı Kredi'den Bireysel İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi müşterileri artık istedikleri yer ve zamanda Bireysel İnternet Şubesi'nden ihtiyaç kredisine başvurabiliyor.

Yapı Kredi müşterileri artık istedikleri yer ve zamanda Bireysel İnternet Şubesi'nden ihtiyaç kredisine başvurabiliyor.

Yapı Kredi açıklamasına göre, banka, yenilikçi vizyonu ve müşteri odaklı yaklaşımıyla dijital kanallarından müşterilerine avantajlı hizmetler sunarak onların yanında olmaya devam ediyor. Yapı Kredi müşterileri artık istedikleri yer ve zamanda Bireysel İnternet Şubesi'nden ihtiyaç kredisine başvurabiliyor.

Müşteriler, onaylanan kredilerini tatil günleri de dahil olmak üzere şubeye gitmeden hesaplarına aktarabiliyor, ayrıca banka tarafından belirlenmiş hazır ön onaylı kredilerini de bu kanaldan aynı şekilde hızlıca kullanabiliyor.

Yapı Kredi internet şubesinden bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen Yapı Kredi müşterileri, lansmana özel avantajlı faiz oranlarıyla masrafsız kredi fırsatından yararlanabiliyor. Bunun için yapikredi.com.tr üzerinden Bireysel İnternet Şubesi'ne giriş yapılması yeterli oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, Yapı Kredi olarak müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayışla, kaliteli hizmet sunduklarını belirterek, "2015 yılında odağımız, şubelerimizin yanı sıra dijital kanallarımızdan da müşterilerimize üstün kalitede hizmeti konforlu bir şekilde sunmak. Bu yeni uygulamamızla müşterilerimiz, şubelerimize gitmeden sadece internet şube kanalımız ile bireysel ihtiyaç kredisi ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilecek. Dijitalleşen dünyaya hızla ayak uydurarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını her an her yerde karşılayacak hizmetler ve ürünler oluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yapı Kredi Bankası Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title