Haberler

Xi, Silahlı Kuvvetleri Denetledi

Güncelleme:

BEİJİNG, 20 Ocak -- Fotoğraf kolajında, aynı zamanda Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Merkez Askeri Komisyon Başkanı olan Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'te video bağlantısı aracılığıyla Xinjiang Komutanlığı'na bağlı Khunjerab'ta konuşlu bir...

BEİJİNG, 20 Ocak -- Fotoğraf kolajında, aynı zamanda Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Merkez Askeri Komisyon Başkanı olan Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'te video bağlantısı aracılığıyla Xinjiang Komutanlığı'na bağlı Khunjerab'ta konuşlu bir sınır savunma istasyonundaki askerler, devriyedeki bir Çin donanma grubundan askerler, bir hava kuvvetleri havacılık tugayından askerler ve silahlı polis kuvvetlerine bağlı bir terörle mücadele biriminden komandolarla konuşurken görülüyor, 18 Ocak 2023.

Xi Çarşamba günü Bahar Festivali, yani Çin Yeni Yılı öncesinde video bağlantısı aracılığıyla silahlı kuvvetlerin savaşa hazırlık durumunu denetledi.

Xi, Halk Kurtuluş Ordusu ve Halk Silahlı Polis Kuvvetleri hizmet personelini, orduda görev yapan sivil personel ve milis ve yedek güç üyelerinin festivalini kutladı. (Fotoğraf: Li Gang/Xinhua)

Kaynak: Xinhua / Güncel

Xi Jinping Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title