Haberler

Wushu ve Badmintonda Şampiyonluk Büyükşehir'in

Güncelleme:

İlker Tuzcu, Bedensel Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olarak 4. kez arka arkaya Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi.

Konya Büyükşehir Belediyesporlu İlker Tuzcu, Bedensel Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olarak 4. kez arka arkaya Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi. Türkiye Wushu Taolu Şampiyonası'nda yarışan sporcularımız da 3 Türkiye birinciliği elde ederek herkesin takdirini topladı.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Badminton Türkiye Şampiyonası 21-24 Mart tarihlerinde Konya'da yapıldı.

Şampiyonada yarışan Konya Büyükşehir Belediyesporlu İlker Tuzcu, U5 kategorisi ve Çiftler Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonu oldu. 4. kez arka arkaya Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan İlker Tuzcu, aldığı derece ile 4-7 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yapılacak Uluslararası Türkiye Para Badminton Enes Kupası Turnuvası'na katılmaya hak kazandı.

WUSHUDA 3 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BİRDEN

Türkiye Wushu Taolu Gençler ve Büyükler Şampiyonası 20-22 Mart tarihlerinde Sakarya'da yapıldı. Şampiyonaya katılan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 3 Türkiye birinciliği elde ederek herkesin takdirini topladılar.

Türkiye Wushu Taolu Şampiyonası'nda Zahide Bilge Kesik, Geleneksel Chai Li Fo formunda, Hatice Nur Küçüktanık Chang Chuan formunda, Sıla Özge Öden ise 1. Minikler grubu Chang Chuan formunda Türkiye birincisi oldular. Erdem Çelik Chang Chuan formunda, Hatice Nur Küçüktanık ise Daoshu (Kılıç) formunda Türkiye ikincisi olurken; Edanur Çelik ile Erdem Çelik Daoshu formunda, Sıla Özge Öden Gunshu (Sopa) formunda Türkiye üçüncüsü oldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hatice Nur Türkiye Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title