Haberler

Vodafone İlinizin Haberlerini Cebinize Taşıyor

Vodafone Türkiye, "İl Haber Paketi" ile Bir İlke Daha İmza Attı. Vodafone, Abonelerine Yaşadıkları veya Doğdukları İllerin Haberlerini Anında Sms ile Gönderiyor.

Mobil iletişimin lideri Vodafone, Türkiye'deki abonelerine yepyeni bir hizmet sunuyor. Vodafone Türkiye'nin iş ortakları Anadolu Ajansı ve Cetech ile birlikte Türkiye'nin 11 ili için özel hazırladığı Vodafone "İl Haber Paketi", abonelerin yaşadıkları veya doğdukları illerle ilgili özel bilgi ve haberleri SMS aracılığıyla anında cep telefonlarına iletiyor.

Türkiye'de ilk kez sunulan Vodafone İl Haber Paketi ilk aşamada Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun ve Şanlıurfa illerini kapsıyor. Vodafone abonelerinden başka illerin özel haberlerinin de pakete dahil olması yolunda talep gelmesi halinde, İl Haber Paketi yeni illeri kapsayacak şekilde genişleyecek.

İl Haber Paketi'nden yararlanmak isteyen Vodafone abonelerinin 7070 SMS servis numarasına ABONE ILHABER ILPLAKA KODU yazmaları yeterli. Örneğin, Adana için haber paketinden yararlanmak isteyen bir abone, "ABONE ILHABER 01" yazdığı takdirde Adana'yla ilgili özel bilgi ve haberleri alabilecek.

Vodafone Türkiye Kurumsal Pazarlama Bölüm Başkanı Kurtuluş Alıç konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Vodafone aboneleri il haber paketi ile, Türkiye'de ilk defa genel haber servisleri dışında, illere özel haber paketiyle yaşadıkları veya takip etmek istedikleri şehirlerdeki gelişmelerden haberdar olabilecekler. Abonelerimiz, 2010 yılında katma değerli hizmetlerimizle Vodafone'nun ayrıcalığını yaşayacaklar. Önümüzdeki dönemde de yeni hizmetlerimizi abonelerimize sunmaya devam edeceğiz."

Günde 2-4 SMS gönderilen İl Haber Paketi'nin aylık ücreti, faturalı ve ön ödemeli Vodafone aboneleri için 24 SMS / 48 kontör olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title