Haberler

Vezirköprü'de Hafriyat Eylemi

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde inşaattan çıkan hafriyat dökülmesi için belediyenin kendilerine yer göstermediğini iddia eden firma yetkilileri, eylem yaptı.

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde inşaattan çıkan hafriyat dökülmesi için belediyenin kendilerine yer göstermediğini iddia eden firma yetkilileri, eylem yaptı. Firma yetkilisi iki kardeş, iki kamyon dolusu hafriyatı belediye binası önüne boşaltıp, korna çaldı.

Vezirköprü'de inşaat firması yetkilisi Kemal Yıldırım, bir inşaattan çıkardıkları hafriyatı boşaltmak için belediyeden yer talep etti. Olumsuz yanıt almaları üzerine de bugün ilginç bir eyleme imza attı. Kemal Yıldırım, kardeşiyle birlikte kendilerine yer göstermeyen belediye binası önüne iki kamyon dolusu hafriyatı boşalttı. Ardından da kornaya basarak eylemini sürdürdü. Yıldırım, belediyenin kendilerine yer göstermediğini belirterek böyle bir eylemi yaptığını dile getirip, "Bu hafriyatı nereye boşaltacağımızı bize göstersinler" diye konuştu.

Daha sonra olay yerine gelen polis, Kemal Yıldırım ve kardeşini, ifadelerine başvurmak için emniyete götürdü. Araçlar ise belediye önünden kaldırıldı. Hafriyat ise belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Yıldırım Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title