Haberler

Van'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon: 10 Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

Van'da yapılan operasyonlarda, uyuşturucu satıcısı olarak tabir edilen 'torbacı' olarak bilinen 10 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda, 225 gram sentetik uyuşturucu, 85,25 gram eroin ve 1,05 gram esrar ele geçirildi. Şüphelilerden 2'si uyuşturucu ticareti yapmak ve nakletmek suçlarından, 8'i ise uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Van'da, "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 10 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürütenlere yönelik çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda, 26 Ocak-1 Şubat tarihlerinde gençlerin yoğun bulunduğu alanlardaki "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

10 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonlarda, 225 gram sentetik uyuşturucu, 85,25 gram eroin ve 1,05 gram esrar ele geçirildi.

Zanlılardan 2'si hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak, uyuşturucu nakletmek", 8'si hakkında ise "uyuşturucu kullanmak" suçundan işlem yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Uyuşturucu Ticareti Operasyon Van Güvenlik Uyuşturucu Operasyon Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title