Haberler

Van'da İnternet Kafeler ve Oyun Salonları Denetlendi

Van İl Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı Ekiplerinin İnternet Kafe ve Oyun Salonlarına Yönelik Denetimlerde, Ruhsatı Bulunmayan 6 İş Yeri Kapatıldı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı ekiplerinin internet kafe ve oyun salonlarına yönelik denetimlerde, ruhsatı bulunmayan 6 iş yeri kapatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi 2 Nisan Polis Merkezi Amirliği ve Van Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri tarafından Bahçıvan Mahallesi Sanat Sokağı civarında bulunan toplam 38 internet kafe ve playstatıon oyun salonlarının denetlendiği açıklandı. Açıklamada, "Yapılan denetim ve kontroller sonucunda ruhsatsız olarak çalıştırıldığı tespit edilen 6 internet kafe mühürlenmek suretiyle kapatma işlemi uygulanarak faaliyetinden men edilmiş, 5 internet kafeye ise müstecirinin işinin başında bulunmadığından dolayı ve müşterilerin porno görüntülerine ulaşmalarını engelleyecek filtre programının bulunmadığından dolayı tutanak tanzim edilmek suretiyle idari para cezası tatbik edilmiştir. İlimizde faaliyet gösteren umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile ilgili denetim ve kontrollerimiz önemle devam etmektedir" denildi.

(FE-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title