Haberler

Vali Yüksel: Ankara Ticaret Odası, Ankara'mızın Gurur Kaynağı Bir Meslekî Kuruluşudur

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret etti Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, "Ankara Ticaret Odası(ATO), Başkent Ankara'da ticari hayatı"...

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret etti Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, "Ankara Ticaret Odası(ATO), Başkent Ankara'da ticari hayatı destekleyen, dünyadaki tüm gelişmeleri takip eden, üyelerinin mesleğine uygun olarak bilimsel ve teknolojik gelişmelerine ortam hazırlayan, her geçen gün büyüyüp gelişen Ankara'mızın gurur kaynağı bir mesleki kuruluşudur" dedi.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret etti. Vali Yüksel yaptığı yazılı açıklamada, Ankara Ticaret Odası'nın her geçen gün büyüyüp geliştiğini vurgulayarak, "ATO üyelerinin birbirleriyle ve halkla olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak suretiyle ülke ve Ankara sorunlarına karşı üst düzey duyarlı yaklaşımları sosyal sorumluluk adına önemli bir örnek teşkil etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel konuşmasının sonunda Salih Bezci ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dilediğini belirterek şunları kaydetti:

"Bugüne kadar Ankara için sürdüğümüz çalışmaları yeni dönemde de aynı heyecanla sürdüreceğiz. Ankara ilinde Oda olarak Sayın Valimiz Alaaddin Yüksel'in tecrübesini, varlığını ve desteğini her daim yanımızda hissediyoruz. Ankara Ticaret Odasına verdiği değerden ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendisine müteşekkiriz" dedi.

(AR/ÖZK) - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Ankara Ticaret Odası Alaaddin Yüksel Salih Bezci Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title