Haberler

Vali Yüksel: Ankara'lılar Atatürk'ün Ankara Gelişini Bir Kez Daha Yüreklerinde Hissetmektedir

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 94. Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, "Dikmen Tepesinde 94 yıl önce Mustafa Kemal'in karşılanmasında duyulan gurur ve heyecanı, bugün tüm Ankara'lılar bir kez daha yüreklerinde hissetmektedir" dedi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 94. Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, "Dikmen Tepesinde 94 yıl önce Mustafa Kemal'in karşılanmasında duyulan gurur ve heyecanı, bugün tüm Ankara'lılar bir kez daha yüreklerinde hissetmektedir" dedi. Vali Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"27 Aralık 1919'da Dikmen sırtlarında gurur ve heyecanla yolunu gözleyen ve Milli Mücadelede hiç tereddüt etmeden Mustafa Kemal'in yanında yer alan Ankara'lılar, "Vatanı ve Milleti düşmandan kurtarmak için hepimiz ölmeye hazırız, emrinizi bekliyoruz' beyan ve iradelerini bugün de kararlılıkla muhafaza etmektedirler. Hürriyet ve istiklâli yüreklerinde sembolleştiren Ankaralıların, Dikmen tepesinde, bundan 94 yıl önce Mustafa Kemal ile birlikte yaktıkları özgürlük ve bağımsızlık meşalesini Ankara'da hiç söndürmeyeceklerdir."

Kaynak: ANKA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Alaaddin Yüksel Dikmen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title