Haberler

Vali Tekinarslan, EMİTT Fuarı'nda Halay Çekti

Güncelleme:

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, EMITT'te Diyarbakırlı folklorcularla birlikte halay çekti.

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Dünya'nın 5. Büyük Turizm Fuarı Doğu Akdeniz Seyahat ve Turizm Fuarı'nda Diyarbakırlı folklorcularla birlikte halay çekti.

Ağrı'nın da stant açtığı fuarda bulunan Vali Tekinarslan, Siirt, Erzincan, Bitlis, Malatya, Kırşehir, Iğdır, Kars, Ardahan, ilin standını gezerek sergiledikleri ürünler hakkında bilgi aldı. Kırşehir'in standına uğrayarak hemşerileriyle hasret gideren Vali Tekinarslan'ın en son durağı Diyarbakır standıydı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ile bir süre sohbet eden Vali Tekinarslan, Diyarbakır yöresinin oyunlarını sergileyen ekibin daveti üzerine Vali Toprak ile birlikte halaya katıldı.

Fuarda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Tekinarslan, "Türkiye'nin her tarafından katılım sağlanmış. Her ilimizin her yöremizin ayrı bir güzelliği var. Burada herkes birbirini ziyaret ediyor. Fikir alışverişinde bulunuyor ve iline ilgiyi arttırmayı hedefliyor. aydederek Ağrı'nın bu yıl Kars, Iğdır, Ardahan illeri ile birlikte Serka'nın bünyesinde fuara katıldıklarını söyledi.

Ağrı standını İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gümüşhane Valisi Hüseyin Mayda, Ağrı Eski Valisi Halil İbrahim Akpınar, Rize valisi Nurullah Çakır, Eski Ağrı Vali Yardımcısı Murat Güven, İslam Tarihi Profesörü İhsan Süreyya Sırma'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tekinarslan Kırşehir Iğdır Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title