Haberler

Vali Gül Öğrenci Velileriyle Buluştu

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile okul aile birliği toplantılarına katılarak velileri dinledi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile okul aile birliği toplantılarına katılarak velileri dinledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehitkamil ilçesindeki Şehit Nafi Kıvanç İlkokulu ve Şehit Adem Serin İlkokulu velileriyle bir araya gelen Vali Gül, istek ve talepleri dinleyerek, okullardaki eksiklikleri el birliğiyle çözeceklerini belirtti.

Önceliğin eğitim ve çocuklar olduğunu kaydeden Gül, "İyi okul diye bir şey yok, iyi öğretmen, iyi öğrenci ve hepsinden önemlisi iyi veli var. Okul aile birliği toplantılarına katılmak iyi veli olduğunuzu gösterir. Sizler iyi olduğunuz sürece öğretmenler de idareciler de iyi olur ve sonucunda başarı kendiliğinden gelir." ifadelerini kullandı.

Okul spor kulüplerinin kurulduğunu ve Büyükşehir Belediyesince verilen bazı hizmetlerle çocukların daha da iyi yetişmesi için ortam oluşturulduğunu ifade eden Vali Gül, katılımları ve ilgileri için velilere teşekkür etti.

Okulların bulunduğu mahallelerde de incelemelerde bulunan Vali Gül, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sohbet etti.

Gül, Hasan Kalyoncu Üniversitesini de ziyaret ederek, öğrencilerle buluştu.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Şahin Şehitkamil Gaziantep Güncel Haberler

title