Haberler

Uyuşturucudan Kurtulamayınca Fare Zehri ile İntihar Etmek İstedi

Güncelleme:

Kocaeli'de, uyuşturucu tedavisinden olumlu sonuç alamayan 23 yaşındaki genç, sosyal medyada yazdığı notun ardından fare zehri içerek intihar etmeye kalkıştı.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde ikamet eden ve bir süredir gördüğü uyuşturucu tedavisinden olumlu sonuç alamayan 23 yaşındaki genç, sosyal medyada yazdığı notun ardından fare zehri içerek intihar etmek istedi.

TEDAVİDEN SONUÇ ALAMAYINCA İNTİHARA KALKIŞTI

Derince Sırrı Paşa Mahallesi'nde ikamet eden ve genç yaşında uyuşturucu madde bağımlısı olan 23 yaşındaki Burhan D. bir süredir gördüğü uyuşturucu tedavisinden olumlu yanıt alamayınca fare zehri, ardından da alkol alarak intihar etmek istedi.

ESKİ SEVGİLİSİYLE BULUŞTUKTAN SONRA BAYILDI

Ailesinin telefonlarını açmayan Burhan D.'nin ailesi eski sevgilisinin kendisini aramasını istedi. Burhan D.'yi arayan eski sevgilisi kendisi ile İzmit Yenidoğan Mahallesi Çetin Emeç üstgeçidi mevkiinde buluşma teklif etti. Buraya gelen Burhan D. eski sevgilisine fare zehri ve alkol aldığını söyleyerek bayıldı.

GENCİN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılan Burhan D. burada tedavi altına alındı. Burhan D.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA İNTİHAR NOTU YAYINLADI

Genç yaşta uyuşturucuya başlayan ve uzun süredir bağımlı olarak yaşayan Burhan D. sosyal medya üzerinden intihara kalkışmadan önce not bıraktı.

PAYLAŞTIĞI NOTTA YER ALAN İFADELER DUYGULANDIRDI

Burhan D.'nin bıraktığı not ise okuyan herkesi duygulandırdı. Burhan D. sosyal medya üzerinde paylaştığı notta şu ifadelere yer verdi:

"Merhaba sevgili kardeşlerim dostlarım birazdan hayatıma veda etmek üzereyim neden mi abi dediğimiz insanlar özellikle bu mesajım size hakkım herkese helal ama size haram sizi bekliyor olacağım gideceğim yerde Allah kendini öldüreni affetmezmiş ama bir sebepten kendini öldüreni affedermiş inanıyorum ki bende o kullarından biriyim kurban olurum yoluna abi dediğimiz insanlar bize hayatın en eğlenceli gözüken pis yoluna sürüklediler vücudumuz artık kimyasalla çalışır oldu. Özel hastanesinden tut Bakırköy'ünden tut Umuttepesine Prof. Doktorların tedavisini gördüm ama artık bitik durumdayım bazı akrabalarım beni şakaya bile aldılar olsun düşmeden bilemezsiniz dedim yaa gene diyorum düşmeyen insanlar beni hor görmeyin ailem üzülecek belki kurban olurum anama babama kardeşime üzülmeyin son kez üzüleceksiniz evladınız hergün sizi üzmektense bir süre üzer çeker gider başka çıkış yolu bulamıyorum yaşım oldu 23 daha da batmaktayım kimi arkadaşım Hollanda ya kimi arkadaşım Rusya'ya kendini attılar kurtulmak için bazı akrabalarım parayla konuştular bazı akrabalarım ise elinde olanı verdiler teyzem bu yazım sana hakkını helal et teyze anne yarısıdır gerçekten de öyleydin benim için napalım olmadı çok uğraştınız kimseyi üzmek istemiyorum babam çok mert bi adamdır benimle arkadaş gibiydi ama ben onu bir düşman olarak gördüm neden mi artık kendimde değildim gözümü açtığımda ise artık dibe vurduğumun farkındaydım bir mesaj veriyorum geride kalanlara sakın ama sakın yaklaşmayın öyle insanlara benim durumuma düşersiniz burada ne bir gövde gösterisi nede başka bişe amacım içmeyin güzel insanlar hayatımın bakın en güzel çağında bir çıkış yolum kalmadığı için size mesaj veriyorum gene de herkesi seviyorum yaşamayı her şeyi seviyorum içen insanları da hor görmeyin kimisi bilinçli kimisi ise bilinçsiz el mahkum olduğu için içiyo anlayamazsınız nasıl bir psikolojide olduklarını bilemezsiniz hor göreceğinize el uzatın onca kalbi güzel insanlar var anam babam üzülmeyin ben şu anda da mutluyum bilincim gayet iyi bi şekilde yazıyorum anam bir evladın gidecek bin evladına ders olacak inşallah benden yana herkese hakkım helal olsun bu güzel parça da aileme gelsin"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çetin Emeç Yenidoğan 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title