Haberler

Uyuşturucu Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Polis aracı- Aranan araç ve şahıslardan detaylar- Araçtan silah çıması- Narkotik köpeğinin arama yapması Bursa'da uyuşturucu operasyonu Yıldırım ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Polis aracı- Aranan araç ve şahıslardan detaylar- Araçtan silah çıması- Narkotik köpeğinin arama yapması Bursa'da uyuşturucu operasyonu Yıldırım ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Meydancık Mahallesi ve çevresinde zehir tacirlerine karşı operasyon gerçekleştirdi.Yaklaşık 80 polisin görev aldığı operasyonda, narkotik köpeği Alfa ise metruk binaları, otomobilleri ve boş arazileri aradı.Yaklaşık 2 saatte 53 araç kontrolden geçirildi, 95 kişiye GBT uygulandı. Uygulama sonunda, 1 adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait mermiler ile 6 fişek halinde sentetik uyuşturucu metamfetamin ele geçirildi. 1 otomobilin trafikten men edildiği uygulamada aranan 5 kişi de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri bu tür huzur operasyonlarının kent genelinde devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Meydancık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title