Haberler

Üretim Yapan Kardeşlerimize Her Zaman Destekçiyiz

Güncelleme:

Başkan Uzun sergi gezisinde halk eğitim merkezlerinin önemine değinerek, "Bu faydalı çalışmaya desteklerimiz her zaman sürecek" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İhlas 1 Büyük Çarşı'da bulunan ' Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi İhlas Alan Kursu' yılsonu sergisini gezdi. Yaklaşık 500 kursiyerin mefruşat, takı, giyim, gravür, el nakışları ve hat yazılarından oluşan sergiyi gezen Başkan Uzun, kursiyerlerin elemeği göz nuru eserlerini çok beğendiğini dile getirdi.

Eserlerin değerlendirilmesi ve satışının yapılmasının bütçeye de katkı sağlayacağını dile getiren Başkan Uzun, halk eğitim merkezlerinin öneminden bahsetti. Belediye olarak bu çalışmaya destek sağladıklarını dile getiren Uzun, "Hanım kardeşlerimiz hem boş zamanlarını üretim yaparak değerlendiriyor. Hem de aile bütçesini katkı sağlıyor. Bu faydalı çalışmaya her zaman destek vereceğiz" dedi.

Başkan Uzun'un sergi gezisinde Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Güven Avcı ve Marmara Evleri İhlas 1. Kısım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gürsel Ovalı da yer aldı,

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Yusuf Uzun İhlas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title