Haberler

Umut Meleklerinden Gönül Sofrası

İnsanlık adına umut olmak için yola çıkan kadınların her etkinliği ses getirmeye devam ediyor.

Kurucu başkan Menşure Gökçe önderliğinde yapılan çalışmalar sınır tanımıyor, sadece İzmir ve Ege değil yurdun her köşesinde, yardıma muhtaç insanlara, okullara ve derneklere elini uzatan dernek, yılda iki kez yaptığı kahvaltı programında, siyasi parti temsilcilerinde, sivil toplum örgütlerine kadar bir çok kuruluşun temsilcilerini bir araya getirerek, gelecek için yapacakları hizmetleri hem belirliyor, hem de kendilerine destek sağlıyorlar.

Gaziemir de faaliyette olan Cezve cafe de düzenlenen kahvaltılı Gönül Sofrasına katılım oldukça yoğundu, çeşitli siyasi partilerin ilçe kadın kolları başkanları, ilçe başkanları, stk ların temsilcileri ve dernek üyesi hanımlar, Gönül Sofrasında bir araya gelerek insanlık adına Gönül Pınarı olmaya devam kararı alındı, Ege Toplumsal Düşünce Derneği Genel Başkanı Cem Kavur bu gönül sofrasında tüm katılımcılar tarafından Onursal başkan olarak seçildi.
İnsan İçin Umut derneği kurucu başkanı Gökçe yaptığı kısa konuşmada,"Ben lafa değil icraata bakarım, bu güne kadar yaptığımız her çalışmadan yüzümüzün akı ile çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz, çalışma arkadaşlarımla, bizden umut bekleyenlerin umudu olmaya devam edeceğiz. Derneğimiz adına yakışan bir çizgide ilerlemektedir, bu gün ve undan sonrası için Umut Sofralarını geleneksel hale getirip, daha sık bir arada olmaya gayret edeceğiz, hiç bitmeyen Umutlarımızı İnsanlarla paylaşmaktan durur duyuyoruz, umutlarımızı toplumun her kesimine yaymaya devam edeceğiz, sözlerimi uzatmadan katılımlarınız ve destekleriniz için hepinize teşekkür ediyor, sevgiyle, muhabbet ile sizleri kucaklıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökçe İzmir Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title