Haberler

U12 İzmir Cup'a Muhteşem Açılış

Altınordu Kulübü'nün İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda düzenlediği uluslararası U12 İzmir Cup Futbol Turnuvası'nın açılış töreni büyük coşkuya sahne oldu.

Altınordu Kulübü'nün İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda düzenlediği uluslararası U12 İzmir Cup Futbol Turnuvası'nın açılış töreni büyük coşkuya sahne oldu.

Selçuk Efes Tesisleri'nde 20 ülkeden 48 takımın katılımı ile gerçekleşen turnuvanın startını UEFA Şeref Üyesi ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik ile Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, TFF İcra Kurulu Başkanı Arif Koşar, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ve Altınordu'nun efsane oyuncusu Erkan Velioğlu, takım kaptanlarıyla birlikte verdi.

Altınordu'nun çok önemli bir misyon üstlendiğini belirdten Şenes Erzik, "Avrupa'da uzun yıllardır düzenlenen küçük yaş futbol turnuvalarının öncülüğünü üstlenen Altınordu'ya teşekkür ederim. Bugün burada izlediğimiz oyuncular, kısa süre sonra iyi futbolcular olarak karşımıza çıkacak. Her şey, işte burada başlıyor" dedi.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise tüm futbolculara ve izleyicilere, "İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" sloganını Türkçe ve İngilizce olarak tekrarlattı. Tüm takımların sırayla tanıtıldığı U12 İzmir Cup'ta minik futbolcular Sinan Öztürk'ün freestyle gösterisini izledikten sonra dev bayrağın etrafında, havaya bırakılan balonlarla renkli görüntüler oluşturdu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyit Mehmet Özkan Şenes Erzik Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title