Haberler

Türk Eğitim-Sen'den Milli Eğitime Siyah Çelenk

Güncelleme:

Türk Eğitim-Sen Sivas Şubesi üyeleri, kentteki okul müdürlerinin görev yerlerinin değiştirilmesine tepki göstererek İl Milli Eğitim Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı.

Türk Eğitim- Sen Sivas Şubesi üyeleri, kentteki okul müdürlerinin görevden alınması ve görev yerlerinin değiştirilmesine tepki göstererek İl Milli Eğitim Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde toplanan Türk Eğitim- Sen Sivas Şubesi üyeleri, kent merkezi ve ilçelerdeki okullarda idareci kıyımı yapıldığını iddia ederek bu durumu protesto etti. Ellerinde çeşitli dövizler taşıyan yaklaşık 50 kişi, haklarının yenildiğini ifade etti.

Türk Eğitim- Sen Sivas Şube Başkanı Nuri Eryıldız, Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki 2 şube müdürünün performans değerlendirmesinde kimlere kaç puan verdiğini açıklamasını isteyerek, ŞÖYLE DEDİ:

"Çok açık şekilde sonuç ortadır ki birileri önlerine konulan listeye teslim olmuşlardır. Boşaltılan okullara müdür görevlendirmesinde bu teslimiyet daha bariz şekilde görülecektir. Kaldı ki yaşanana bu adaletsizlikler bununla sınırlı kalamayacak, önümüzdeki aylarda müdür başyardımcıları ve müdür yardımcıları da aynı haksızlıkla karşı karşıya kalacaklardır. 'Benim adamım' mantığı ile okul müdürlüğüne getirilenlerin önüne bu defada kimleri müdür yardımcısı olarak teklif edecekleri ile ilgili isimler konulacaktır. Görülmektedir ki bu ayrımcılığı yapanlar başarıyı, bilgiyi, tecrübe ve liyakati hiçbir zaman kıstas olarak değerlendirmeyeceklerdir."

ÇELENK TARTIŞMASI

Basın açıklamasının ardından Eryıldız ve sendika üyeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının girişine siyah çelenk bırakmak istedi. Polis ekipleri sendika üyelerini bahçe kapısında içeri almak istemeyince burada kısa süreli tartışma yaşandı. Bunun üzerine çelenk bahçe kapısının önüne bırakıldı. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title