Haberler

Tülay Gaydan'a Katılım Belgesi

Güncelleme:

2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinliklerine Samsun'u temsilen katılan öğretmenimiz Tülay Gaydan'a katılım belgesi Milli Eğitim Müdürü tarafından verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı Eğitimde Kültürel Miras Duyarlılığı Çalışması Protokolü kapsamında İlimizi temsilen çalıştaya katılan Asarcık Kılavuzlu Şehit Niyazi Kaya Ortaokulu öğretmeni Tülay GAYDAN çalıştay hakkında İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Mustafa CORA'ya bilgiler verdi. Bu alanda okulunda yazılı olmayan kültür öğelerine ait küçük bir müze kurduğunu ifade eden GAYDAN; "Velilerimiz ve öğrencilerimizle yöresel kültürü tanıtan ve kaybolmaya yüz tutmuş eserleri bularak okulumuzda sergiledik. Velilerimiz bu çalışmadan çok memnun kaldılar, kültürün yeni nesillere aktarılmasının önemini bir kez daha anladık dediler. Yapılan bu projemizle etkinliklere katılmaya hak kazandık. Orada bizleri ilgiyle dinlediler. Samsun'umuzu en iyi şekilde temsil ettik" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Mustafa CORA yapılan çalışmaların kültürel mirasımıza yaptığı katkılardan dolayı öğretmenimize çok teşekkür etti. İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ömer OKUYUCU'nun da katıldığı belge töreninde İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Mustafa CORA çalışmalara katılım ve katkılarından dolayı Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan katılım belgesini Asarcık Kılavuzlu Şehit Niyazi Kaya Ortaokulu öğretmeni Tülay GAYDAN'a verdi. Bu çalışmaların takipçisi olduğunu ifade eden Müdürümüz İlimizin adını her alanda duyurmanın bizler için önemli bir görev olduğunu vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Asarcık Samsun Güncel Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Bakmadan Geçme

Denizli'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Muğla'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Bilecik'te ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kocaeli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kırşehir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Sakarya'da ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Antalya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırklareli'nde ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Hatay'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kütahya'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kırıkkale'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Aydın'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Edirne'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Yozgat'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Manisa'da ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

Kurbanlıklara dikkat! Türkiye genelinde 300 kişi kene nedeniyle tedavi görüyor

title