Haberler

Trabzonsporlu Futbolcu Teofilo: "Kendimi İspatlayacağım"

Trabzonspor'da Henüz Gol Atamadığı İçin Eleştirilen Kolombiyalı Futbolcu Teofilo, Takımda Kimseyle Bir Sorunun Bulunmadığını Belirterek, "sadece Futboluma Odaklandım ve Kendimi İspatlayacağım Günü Bekliyorum. Hazırlık Maçlarında Gol Atıyorum Ama Bunu Lige de Yansıtmalıyım" Dedi.

Trabzonspor'da henüz gol atamadığı için eleştirilen Kolombiyalı futbolcu Teofilo, takımda kimseyle bir sorunun bulunmadığını belirterek, "Sadece futboluma odaklandım ve kendimi ispatlayacağım günü bekliyorum. Hazırlık maçlarında gol atıyorum ama bunu lige de yansıtmalıyım" dedi.

Trabzonspor yönetiminin devre arasında yüksek bir bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmasına rağmen şu ana kadar oynadığı maçlarda fileleri havalandırma başarısı gösteremeyen Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez, takımda kimseyle bir sorununun bulunmadığını söyledi. Teofilo, Kasımpaşa maçında Umut ile yaşadığı diyaloğun abartıldığını da belirterek, "Maç anında bu tür olaylar olur. Umut bu takım için elinden geleni yapıyor. Ben de gollerimle katkı yapmak istiyorum. Şu anda sadece futboluma odaklandım ve kendimi ispatlayacağım günü bekliyorum. Karadenizspor ile oynanan iki hazırlık maçında da gol attım ama bunu lige de yansıtmalıyım. Bana güvenenleri mahcup etmek istemiyorum" diye konuştu.

Teofilo, gelecek hafta Eskişehirspor ile yapacakları maçın kendileri için önemli olduğunu da belirterek, "Bu maçı kazanarak ligdeki zirve takibimizi sürdürmek istiyoruz. Bir sıra dahi yukarıya yükselsek bunun ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle çıkıp kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Daha sonra oynayacağımız kupa maçına kadar kazanmamız gereken maçlar var. Bunlar için üstün bir mücadele sergileyeceğiz. Takım içerisinde yetenekli oyuncuların sayısı oldukça fazla. Hocamız bu oyuncuları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor" dedi.

YÖNETİM TRANSFER KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI

Trabzonspor yönetim kurulu ise son günlerde medyada yoğunlaşan transfer haberleriyle ilgili olarak bir açıklama yaptı. Bu tür haberlerin her sezon sonunda yapıldığının vurgulandığı açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Gerek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen, gerekse de ligi mümkün olan en üst sırada tamamlamak isteyen takımımızın bu spekülasyonlardan olumsuz yönde etkilenmemesi için yönetim kurulumuz her türlü tedbiri almaktadır. Transferle ilgili faaliyetler yeri ve zamanı geldiğince kamuoyuna açıklanmakta, kulübümüz bu yönde mümkün olan en şeffaf tavrı sergilemektedir. Bu vesileyle; kamuoyunu oluşturan kesimlerin, başta teknik direktörümüz olmak üzere, transfer konusunda resmi ağızların verdiği bilgilere itibar etmelerini talep ediyor, gereksiz spekülasyonlardan habercilik güvenilirliği ve oyuncularımızın motivasyonlarının etkilenmemesi adına kaçınılmasını arzuluyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

FUTBOLCULAR OTİSTİK ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Trabzonsporlu futbolculardan Rigobert Song, Alanzinho, Giray, Egemen ve kaleci Onur, Sportif Direktör Ünal Karamanla birlikte Trabzon Erdoğdu Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ndeki otistik çocukları ziyaret etti. 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan ziyarette minikler, futbolculara yoğun ilgi gösterirken bol bol fotoğraf çekildiler. Futbolcularda minik öğrencilerle sohbet etti.

TARAFTARLAR URFA'YA UÇAK KALDIRACAK

Öte yandan İstanbul Kağıthane Trabzonsporlular Derneği, 5 Mayıs 2010 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yle Şanlıurfa'da oynanacak final maçına uçak kaldıracak. Kağıthane Trabzonsporlular Dernek Başkanı İbrahim Tüfekçi, Trabzonspor'un her ilde olduğu gibi İstanbul'da da büyük bir taraftar potansiyeline sahip olduğunu belirterek, "Taraftarlar olarak amacımız bu zorlu kupa finalinde takımımızı en iyi şekilde desteklemek ve gücünü bir kez daha Türkiye'ye göstermektir" dedi. Dernek olarak yapılan organizasyon sonucu yeterli sayıya ulaşılması durumunda Şanlıurfa'ya İstanbul'dan özel uçak kaldıracaklarının altını çizen Tüfekçi, "Bu organizasyona katılmak isteyen taraftarlarımız 26 Nisan Pazartesi günü saat 15.00'e kadar bizimle irtibat kurmak zorunda" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title