Haberler

Temel "Esentepe İçin Eylem Yaparız"

Güncelleme:

Batmanda 'Esentepe' tartışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Esentepe'ye sosyal tesis yapılması konusunda ısrarcı olduklarını vurguladı. AK Parti Hükümeti tarafından Esentepe'ye cami yapılmasının planlandığını hatırlatan Başkanvekili Temel "AK Parti Hükümeti, Batmanın en yüksek kesimi olan Esentepe'ye cami yapmak istiyor. Cami fikrine karşı değiliz. Fatih mahallesinde 2 dönümlük arazimizi cami için ayırdık. Ancak Esentepe'ye yapılacak olan camiye ulaşım nasıl sağlanacak? Oranın güvenliği nasıl sağlanacak? O cami balicilerin, uyuşturucu bağımlılarının mekânı haline gelecek. Biz Esentepe için sosyal tesis projesi hazırladık. Buna rağmen cami için 3 ay önce tahsis yapıldı. Tahsise mahkeme kararıyla itiraz ediyoruz. Eğer bu konuda itirazlarımız dinlenmezse, gerekirse eylem yaparız. Batmanda gerginlik yaşanır" dedi.

"HÜKÜMET SOSYAL TESİS YAPSIN, BİZ DESTEKLEYELİM"

Esentepe'ye AK Parti Hükümeti tarafından sosyal tesis yapılması durumunda kendilerine destek vereceklerini söyleyen Temel "Esentepe'ye cami yerine sosyal tesis inşa etsinler. Ailelerin gidip oturabileceği bir mesire ve spor alanı yapsınlar. Biz de BDP'li Belediye olarak hem teknik anlamda, hem de maddi anlamda destek verelim" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Serhat Temel Ak Parti Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title