Haberler

Tcdd'den Dink Cinayetinden Gözaltına Alınan Öztürk Açıklaması

Tcdd Genel Müdürlüğü, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink Cinayeti ile İlgili Gözaltına Alınan Mustafa Öztürk'ün Kamu Personeli Sınavı ile Kuruma Yerleştirildiğini ve Savcılık Tarafından Verilen Adli Sicil Kaydın'nda da Olumsuz Herhangi Bir Kayda Rastlanmadığını Bildirdi.

TCDD Genel Müdürlüğü, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayeti ile ilgili gözaltına alınan Mustafa Öztürk'ün Kamu Personeli Sınavı ile kuruma yerleştirildiğini ve Savcılık tarafından verilen Adli Sicil Kaydın'nda da olumsuz herhangi bir kayda rastlanmadığını bildirdi.

TCDD Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Dink cinayeti ile ilgili olarak gözaltına alınan Mustafa Öztürk'ün 23 Şubat 2007 tarihinde TCDD 4. Bölge Müdürlüğüne bağlı Erzurum Aşkale İstasyon Şefliğinde Hareket Memur Yardımcısı olarak işe başlatıldığı doğrulandı. TCDD'nin bir kamu kuruluşu olduğunu belirtilen açıklamada, bu nedenle personel alımında aranılan niteliklere uygun olanların Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda ÖSYM tarafından yerleştirildiği hatırlatıldı. Açıklamada, gözaltına alınan Öztürk'ün de bu niteliklere uygun olduğu için işe başlatıldığı ve Savcılık tarafından verilen 'Adli Sicil Kaydı'nda olumsuz herhangi bir kayda rastlanmadığı kaydedildi.

(SC-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title