Haberler

TBB'nin Washington Resepsiyonuna Büyük İlgi

Güncelleme:

Türkiye Bankalar Birliğinin, Washington'daki IMF ve Dünya Bankası yıllık toplantılarında düzenlediği resepsiyona uluslararası bankacılık temsilcileri büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB), Washington'daki Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası yıllık toplantılarında düzenlediği resepsiyona uluslararası bankacılık temsilcileri büyük ilgi gösterdi.

Bu yıl 24'üncüsü düzenlenen resepsiyon hakkında konuşan TBB Başkanı Hüseyin Aydın, "Geleneksel hale gelen resepsiyonumuza bu yıl da büyük bir ilgi var. Ülkemize ve sektörümüze olan bu ilgi bizi gururlandırıyor. Bankacılık sektörümüzü ve kültürümüzü tanıtıyor, meslektaşların birbirleri ile tanıştığı bir ortam sağlıyoruz" dedi.

Resepsiyonu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yanı sıra, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Hazine Müsteşar Yardımcısı Cavit Dağdaş, IMF İcra Direktörü İbrahim Çanakçı, ABD Büyükelçiliği yetkilileri, bankaların genel müdürleri ve üst düzey yöneticileri, toplantılar nedeniyle ABD'de bulunan çok sayıda uluslararası bankacılık sektörü temsilcileri, IMF, Dünya Bankası, IFC, IIF gibi uluslararası kuruluşlar ile medya temsilcileri katıldı.

Smithsonian Freer Gallery of Art'ta düzenlenen resepsiyonda konuklara uluslararası yemeklerin yanı sıra geleneksel Türk mutfağından örnekler de sunuldu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bankalar Birliği Dünya Bankası Washington Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title