Haberler

Sürücüler Dikkat!

Güncelleme:

Karayolları Genel Müdürlüğü, "Karayollarının Bazı Kesimlerinde Sürdürülen Yol Yapım Çalışmaları Nedeniyle, Trafiğin Kontrollü Olarak Sağlandığı" Uyarısı Yaptı.

Karayolları Genel Müdürlüğü, "karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle, trafiğin kontrollü olarak sağlandığı" uyarısı yaptı.

Buna göre, Akhisar-Balıkesir yolunun 31-41. kilometreleri arasındaki patlatmalı çalışmalar nedeniyle yol, pazar günleri hariç her gün 15.00-18.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılıyor.

Tekirdağ-Malkara yolunun 0-5. kilometreleri arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Kars-Susuz-Ardahan yolunun 7. kilometresindeki Taşlıdere Köprüsü ve 17. kilometresindeki Hasköy Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Afyon-Emirdağ yolunun 26-60. kilometreleri arasındaki üst yapı çalışmaları, sanat yapıları ve kaya yarmalarda patlatmalı çalışmalar nedeniyle bugün 11.30-15.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title