Haberler

Sümer Bilgi Evi'ni Çifte Kupa Sevinci Sardı

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri arasında düzenlenen 2. Bilgi Evleri Bayanlar Voleybol Turnuvası'nda şampiyon Sümer Bilgi Evi oldu.

Futbol Turnuvası'ndan sonra Voleybol Turnuvası'nı da alan Sümer Bilgi Evi bu yıl çifte kupa kazanmanın sevincini yaşadı.

2. Bilgi Evleri Bayanlar Voleybol Turnuvası'nın final maçı 23 Temmuz Cuma günü saat 18.00'de, Zühtü Kurtulmuş Lisesi Spor Salonu'nda, Yeşiltepe Bilgi Evi ile Sümer Bilgi Evi arasında oynandı. Bilgi evlerine üye ilköğretim seviyesindeki bayan öğrencilerden oluşan takımların kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmada Sümer Bilgi Evi, Yeşiltepe Bilgi Evi'ni 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve değerli eşi Bedriye Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aydın'ın izlediği karşılaşmada bilgi evi üyeleri ve velileri de tribünlerde her iki takıma tam destek verdi. Bilgi evleri üyeleri, hazırladıkları birbirinden renkli pankartlarla ve yaptıkları tezahüratlarla final maçına ayrı bir renk kattı. Şölen havasının estiği ve tribünlerdeki temponun biran bile düşmediği final maçında, Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın'ın salona girmesiyle heyecan doruğa çıktı. Tribünlerdeki Bilgi Evi üyeleri ve velileri Sayın Murat Aydın'a coşku dolu sevgi tezahüratlarında bulundular. Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Mustafa Dündar'ı aynı heyecanla karşılayan seyirciler, maçın sonuna kadar coşkulu tezahüratlarına devam ettiler.

Dostluk ve centilmenliğin ön planda tutulduğu karşılaşmada, birinci olan Sümer Bilgi Evi takımı birincilik madalyalarını Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar'dan alırken şampiyonluk kupasını ise Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve değerli eşi Bedriye Aydın'ın elinden aldılar. İkinci olan Yeşiltepe Bilgi Evi takımı, ikincilik madalyalarını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'dan, üçüncü olan Merkezefendi Bilgi Evi takımı, üçüncülük madalyalarını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın değerli eşi Bedriye Aydın'dan aldılar.

Voleybol takımlarının başarılı oyuncularını ve sergiledikleri keyifli final maçını beğeniyle izleyen Sayın Murat Aydın, hem oyuncuları hem de turnuvayı coşkuyla takip eden Bilgi Evi üyelerini ve velilerini tebrik etti.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri yaz etkinlikleri bünyesinde tamamlanan voleybol turnuvasını, 3 Ağustos 2011 Çarşamba günü Sümer Bilgi Evi'nde yapılacak olan Satranç Turnuvası takip edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title