Haberler

Stajer Öğrencilerden Büyükşehire Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Zirve Üniversitesi Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi öğrencileri ile deneyimlerini paylaştı.

Zirve Üniversitesi'nin Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi öğrencileri staj gördükleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim'i ziyaret ederek kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Son sınıf öğrencilerinden oluşan 10 kişilik gurup, Evrim'i makamında ziyaret ederek çiçek sundular.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu sene de birçok alanda staj yapma imkânı sunduğunu ifade eden Evrim, öğrencilerin bu doğrultuda birçok deneyim kazandıklarını söyledi.

Öğrencilerin 20 iş günü içinde belediyenin çeşitli birimlerinde deneyim elde ettiklerini ifade eden İbrahim Evrim, "Umarım meslek yaşantınızda bu öğrendikleriniz size bir tecrübe olur. Belediye artık kafanızda bir seçenek, bir öneri ve bir tavsiye olarak belirlenir. Bundan sonraki süreçte daha iyi ilişkiler içinde diyaloglarımız devam eder." ifadelerini kullandı.

Öğrenci gurubu adına söz alan Mustafa Karakucak ise, 20 günlük stajları sürecinde önemli deneyimler kazandıklarını ve bunu tecrübeye dönüştüreceklerini vurguladı. Güzel bir ortamda kamu dairelerindeki döngüyü ve işleyişi yakından görme fırsatı bulduklarını bildiren Karakucak, bu fırsatı kendilerine veren tüm yetkililere teşekkür etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kendileri için iyi bir referans kurum olacağını aktaran Karakucak, bu avantajı tüm arkadaşlarını mesleki yaşamlarında en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zirve Üniversitesi Güncel Haberler

Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu: Benimle gurur duyulması lazım

Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu: Benimle gurur duyulması lazım

Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

7 ilimiz diken üstünde! Bilim insanları endişeli, bu fay hattı kırılırsa 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir

7 ilimiz diken üstünde! Bilim insanları endişeli, bu fay hattı kırılırsa 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir

Bakmadan Geçme

Üvey babanın kayıp olarak aradığı 2 kızı istismar ettiği ortaya çıktı! Olay ne, ne oldu? Üvey baba tutuklandı mı? Aykut Kaya neden istifa etti? İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya istifa mı etti, neden? Jose Mourinho hangi takımın teknik direktörü? Jose Mourinho hangi takımlarda görev aldı? Aykut Kaya kimdir? Aykut Kaya kaç yaşında ve nereli? Aykut Kaya ne iş yapıyor? YALI ÇAPKINI 72. BÖLÜM SON FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını bu akşam var mı? Yalı Çapkını 72. bölümde neler olacak? Eksikliğinde bağışıklık sistemi zayıflıyor! Histidin nedir, ne işe yarar? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 31 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Aşk-ı Memnu tekrar bölümleri ne zaman, hangi gün başlıyor? 2024 Aşk-ı Memnu saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Hangi illerde deprem riski var? 7.2 depremin beklendiği 7 il hangisi? Bu fay hattı kırılırsa... Temmuz'da asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret zammı olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda? Fenerbahçe başkanlık seçimi saat kaçta, nereden izlenir? Bu fay hattı kırılırsa 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir! Hangi iller tehlike altında? Fay hattının geçtiği bölgeler neresi? Gülşah Çomoğlu ne zaman öldü? Gülşah Çomoğlu hangi tarihte, neden öldü? 2024 HAZİRAN AYI BURÇ YORUMLARI! Haziran ayında burçları neler bekliyor? AŞK, KARİYER, PARA, SAĞLIK... YKS GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA | YKS giriş belgesi nereden alınır?
Parçalayıp çöpe attığı cesedin sırtına karısının baş harfini kazımış

Parçalayıp çöpe attığı cesedin sırtına karısının baş harfini kazımış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title