Haberler

Sobadan Çıkan Yangında 5 Kişi Yaralandı

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Siğilli köyünde, bir evde çıkan yangında 1’i çocuk 5 kişi yanarak yaralandı.

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Siğilli köyünde, bir evde çıkan yangında 1'i çocuk 5 kişi yanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Siğilli köyünde Beyazıt Şimşek'e ait evde yangın çıktı. Baca temizlemesi sırasında, sobanın alev alması nedeniyle çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede büyürken, oda içerisinde bulunan Cevriye Şimşek (76), Resmiye Tirfilli (40) ve Ahmet Aras İşbilir (2) yaralandı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar olan yaralılar, çevredeki vatandaşların yardımıyla odadan çıkarılırken, yaralıları evden çıkarmaya çalışan Mehmet Tirfilli (45) ve Özcan İşbilir de (40) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Öte yandan, yangını duyan çok sayıda köylü ise olay yerine geldi. Olayda yaralananların yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Olay yerine gelen ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, vücutlarının çeşitli yerlerinde derin yanıklar meydana gelen Cevriye Şimşek ve Resmiye Tirfilli, Keşan Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından, Edirne'de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Aras Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title