Haberler

Simav'da Yüksek Kesimlere Mevsimin İlk Karı Yağdı

KÜTAHYA'nın deniz seviyesinden 865 metre yüksekliğinde yer alan turistik ilçesi Simav'a mevsimin ilk karı yağdı.

KÜTAHYA'nın deniz seviyesinden 865 metre yüksekliğinde yer alan turistik ilçesi Simav'a mevsimin ilk karı yağdı. Kentin yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı.

İki günden bu yana ilçe genelinde etkili olan yağmur, dün saat 23.00 sıralarında yerini kar yağışına bıraktı. Saat 09.00'a kadar devam eden kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Kar yağışı daha çok yüksek kesimlerde etkili oldu. Simavlılar sabah kara uyandı. Yüksek kesimlerde 10 santimetreye kadar ulaşan kar ilçe merkezinde etkili olmadı. Araçların ve konutların çatılarını süsleyen kar öğle saatlerinde eridi. Kar yağışı ile birlikte ilçe genelinde hava sıcaklıklarında da önemli düşüşler yaşandı. Gündüz saatlerinde hava sıcaklığı 3 dereceye kadar düşerken gece en düşük hava sıcaklığının eksi 2 derece olması bekleniyor. Soğuk havanın ilçe genelinde hafta sonuna kadar etkili olacağı belirtildi.

- Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Simav Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title