Haberler

Serel Yereli kimdir? Ünlü oyuncu takipçisiyle laf dalaşına girdi!

Güncelleme:

Serel Yereli Bodrum Masalı dizisiyle meşhur oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu Serel Yereli, mayolu pozunu paylaştıktan sonra bir takipçisiyle birbirine girdi. Bu olayın üstüne sosyal medya kullanıcıları Serel Yereli kimdir diye internette araştırma yapmaya başladı. Peki Serel Yereli kimdir? Kaç yaşında?

Serel Yereli, Kanal D'nin dizisi olan Bodrum Masalı dizisiyle ünlendi. İnterneti ve sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu Serel Yereli, paylaştığı fotoğraflarla bir takipçisini çok kızdırdı. Bunun üzerine Yereli takipçisine fena parladı. Buse Serel Yereli'ye''İyice şişko oldun. Patates gibisin. Şarkı söylerken itici görünüyor'' şeklinde yorum yapan takipçisine oyuncu''Evet kilo aldım. Sana bir güzellik borcum mu var? İnsanların üstüne gitme'' diyerek cevap verdi. Peki Yerel Sereli kimdir? Kaç yaşında?

SEREL YERELİ KİMDİR?

Serel Yereli, 19 Nisan 1995 tarihinde İzmir Göztepe'de doğdu. Ailenin tek çocuğu olan Yereli'nin tam adı Buse Serel Yereli'dir. Annesi İngilizce öğretmeni, babası eski milli hentbolcudur. Babasının hentbol federasyonu başkanlığındaki görevinden ötürü Yereli'nin çocukluğu değişik ülkelerde geçti. Babasını 16 yaşındayken 2011 yılında ani bir kalp krizi yüzünden kaybetti. Londra'da müzikal oyunculuk eğitimine ortaokul yıllarında başlayan güzel oyuncu Grease, Mamma Mia, Bruleskue müzikallerinde başrol olarak yer aldı. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okuyan Serel Yereli, 4 yaşında şarkı söylemeye başladı.

Serel Yereli, küçük yaşlarda iken Bilim Çocuk Şenliği kapsamında Uzay Gemisi çalışması ile TUBİTAK tarafından ödüle layık görüldü. Serel Yereli, 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve yarışmada şarkıcı Shakira'nın Whenever Whenever şarkısı söyledi ama ilk turda elendi. Serel Yereli İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 dil bilmektedir. Serel Yereli, Craft Atölye bünyesinde daha sonra ise oyuncu Bahar Kerimoğlu'ndan oyunculuk eğitimi aldı.

18 Ağustos 2016 günü ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı "Bodrum Masalı" adlı dizide Şevval Sam, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Murat Aygen, Timuçin Esen, Dilan Çiçek Deniz, Toprak Sağlam, Serhan Onat, Bora Cengiz, Kaan Çakır, Ebru Unurtan, Yener Gürsoy, Ezgi Şenler, Serel Yereli, Zehra Yılmaz, Nazlı Kar, Basri Albayrak, Cemalettin Çekmece, Tülin Yazkan, Tugay Bahşi ile birlikte rol aldı.

Bodrum Masalı isimli TV dizisinin bitmesinin ardından Serel Yereli, oyunculuğu bıraktığına dair bir açıklamada bulundu. Şimdi Londra'da müzik alanında eğitim alan Yereli boş zamanlarında da Fransa, Danimarka, İtalya gibi Avrupa ülkelerini geziyor.

Oynadığı Diziler: 2016 – Bodrum Masalı (Alara) (TV Dizisi)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Serel Yereli Sosyal Medya Bodrum Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title