Haberler

Selvi: Bu Kadar Kahpe Olduklarını Bilmezdim

Güncelleme:

Abdülkadir Selvi, ablasının kendisi için "Keşke simit satıp onurlu yaşasaydı..." demesi üzerine başlayan tartışmaya ağır tepki gösterdi.

Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin ablası Fatma Kaya'nın, "Onu gördüğümde televizyonu kapatıyorum" demesi tartışma yarattı.

"KEŞKE SİMİT SATIP ONURLU YAŞASALARDI"

Yıllar önce ailesiyle bütün bağlarını koparan Selvi'yi anlatan 66 yaşındaki abla Fatma Kaya, "Keşke simit satıp onurlu yaşasaydı... Bu saatten sonra da konuşmak ve yüzüne bakmak istemiyorum. Biz Aleviyiz. Değerlerimize bağlıyız" ifadelerini kullanmıştı.

SELVİ'DEN AĞIR TEPKİ: BU KADAR KAHPE OLDUKLARINI BİLMEZDİM

İşte bu ifadelerin gündem yaratmasından sonra, Abdülkadir Selvi'den yanıt geldi. Selvi twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Benimle mücadele edemeyenler ablamın yanlışlarla dolu ifadelerinin arkasına saklanmışlar bu kadar kahpe olduklarını bilmezdim eyvallah etmem" dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdülkadir Selvi Fatma Kaya Yeni Şafak Güncel Haberler

500

Yorumlar (66)

Mustafa Kemal Çetin:

Abdülkadir Selvi, gerçekten kahbe bir adammış, yazar parçası, akp iktidarının paçasına yapışarak, kimi zaman yalakalık yaparak, kimi zamanda yalaklaşarak ve onur ve şerefini yitirerekhak etmeyenlere dalkavukluk yapmasıdır bizi üzen. Yoksa sıradan bir zavallı adamdır. .

58
9
yanıtYanıtla
s.yMobil-ANDROID:

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.Şakşakcı selvi.

29
6
yanıtYanıtla
Sokrates Mobil-ANDROID:

En sonunda adamı kuduz etiniz yazık adam yalakaydi şimdi kuduzda oldu

24
11
yanıtYanıtla
YUSUF DEMİR:

SAYIN SELVİ DÜZGÜN VE İLKELİ BİRİSİDİR. YOBAZ SOLCU VE KEMALİSTLERİN SELVİYİ SEVMEMESİ NORMALDİR.

11
23
yanıtYanıtla
HARUN:

ANASINA BABASINA KARDEŞİNE KARŞI ÇIKMIŞ BİRİNDEN BU VATANA NE HAYIR BEKLERSİN Kİ.

25
5
yanıtYanıtla
SERHILDANMobil-IOS:

TEK KELIME ADAM DEYİLSİN (SELVI)

27
2
yanıtYanıtla
seçmen:

BUNUN GİBİ ÇOOOK HAVUZA BAKIVERİN NE YÜZENLER VAR ORDA. FİKİRLERİNE KENDİLERİ BİLE İNANMIYOR

26
1
yanıtYanıtla
muromobilWeb@haberler.com:

hepiniz yanyana gelseniz üst üste dizilseniz omuz omuza verseniz el ele tutunsanız bir selvi etmezsiniz. kin iyi değildir hasta eder

7
17
yanıtYanıtla
T.C.İbrahim Uzun:

selvi efendi senin ne mal olduğunu dünya alem öğrendi neden ablana kızıyorsun senin kıskanılacak neyin var sen iktidarın yalakasısın

17
7
yanıtYanıtla
YUSUF DEMİR:

BU ÜLKE NE ÇEKTİYSE GERİCİ VE YOBAZ SOLCULARADN ÇEKTİ. SOLCULAR HİÇBİR ZAMAN DEMOKRAT OLMADILAR. OLAMAZLARDA. O YÜZDEN SELVİYE SALDIRMALARI NORMALDIR. ÖZELLİKLE İSLAMA VE İSLAMCILARI SOLCULAR ASLA SEVMEZLER.

5
17
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title