Haberler

Şehit Yüzbaşıdan Geriye Düğün Görüntüleri Kaldı

Görüntü Dökümü: Şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in düğün görüntüsü Şehit yüzbaşıdan geriye düğün görüntüleri kaldı Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Özdemir'in 7 ay önceki düğününde çekilen fotoğraf ve görüntüleri ortaya çıktı Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in (36), Mardin'de askeri birlikte sivil memur olarak çalışan eşi Pınar Özdemir'le 7 ay önce yaptığı düğünlerindeki görüntüler ortaya çıktı.

Görüntü Dökümü:

Şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in düğün görüntüsü Şehit yüzbaşıdan geriye düğün görüntüleri kaldı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Özdemir'in 7 ay önceki düğününde çekilen fotoğraf ve görüntüleri ortaya çıktı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in (36), Mardin'de askeri birlikte sivil memur olarak çalışan eşi Pınar Özdemir'le 7 ay önce yaptığı düğünlerindeki görüntüler ortaya çıktı.

Özdemir'in şehit olduğu haberinin duyulmasının ardından Şehitler Tepesi Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı'ndaki evine yakınları taziye ziyaretinde bulundu.

Bu arada, Özdemir'in Mardin'de askeri birlikte sivil memur olarak çalışan eşi Pınar Özdemir ile 7 Eylül 2015 günü Tarsus ilçesindeki bir düğün salonunda yapılan törenle evlendiği belirtildi.

Düğün töreninde çekilen görüntüler de ortaya çıkarken, şehit yüzbaşının eşiyle "Öyle sevdim ki ben seni, tarifi yok hiç bir dilde, dünyanın en mutlu insanı yaptın beni, en kötü günümde bile seninle biz ikimiz mutluluğun resmiyiz" dizelerinin olduğu "Aşıklar şehri" isimli şarkı eşliğinde dans ettikleri görülüyor.

Öte yandan, şehidin cenazesinin yarın Ulu Cami'de öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Tarsus Şehitliği'nde toprağa verileceği bildirildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda iki asker şehit düşmüş, 5 güvenlik görevlisi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Halil Özdemir Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

title