Haberler

Şehit Annesi Oğlunun Silah Arkadaşlarını Görünce Feryat Etti (2)

İki ŞEHİT NİŞANLISI ACIYI PAŞLAŞTIŞırnak'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Ersan Gürpınar için Kavak ilçe merkezinde cenaze töreni düzenlendi.

İki ŞEHİT NİŞANLISI ACIYI PAŞLAŞTI

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Ersan Gürpınar için Kavak ilçe merkezinde cenaze töreni düzenlendi. Merve Camii'nde düzenlenen törene Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşları, şehidin ailesi, yakınları, silah arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.

Öğle namazı ardından şehit polis Gürpınar'ın cenaze namazını İl Müftüsü Veysel Çakı kıldırdı. Namaz sonrasında şehidin tabutu önce tören mangasında görevli polisler tarafından ardından da Şırnak'ta görev yaptığı silah arkadaşları ve diğer özel harekat polisleri tarafından cenaze aracına kadar taşındı.

Şehidin babası Yılmaz Gürpınar, annesi Fadime Gürpınar, kardeşi Okan ve İclal Gürpınar ile nişanlısı Pınar Arslan gözyaşı dökerken taziyeleri de kabul etti.

Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde geçen 11 Nisan'da karakola yapılan saldırıda şehit düşen Giresunlu uzman çavuş Sezgin Burak Cantürk'ün nişanlısı Samsun'da yaşayan Aylin Şensöz de şehit Özel Harekat polisi Ersan Gürpınar'ın nişanlısı Pınar Arslan'ın yanından tören süresince ayrılmadı. Uzman çavuş Cantürk'ün nişanlısı Aylin Şensöz, Özel Harekat polisi Gürpınar'ın nişanlısı Pınar Arslan'a sarılarak destek oldu.

Şehit Özel harekat polisi Ersan Gürpınar'ın cenazesi tören sonrasında Kavak Kuzalan Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gürpınar Samsun Şırnak Kavak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
title