Haberler

Şeflerden İnoksan Gazlı Kombi Fırınlara Tam Not!

Güncelleme:

İnoksan, Gazlı Kombi fırınları ile şeflerden tam not almaya devam ediyor.

İnoksan, Mutfak Profesyonellerine Gazlı Kombi (Buharlı) Fırınını Tanıtmaya Devam Ediyor!

"Kazandıran Mutfak" sloganıyla kullanıcılarının ihtiyacına en verimli şekilde yanıt verebilen, yüksek teknolojinin sunduğu en uzun ömürlü ürünleri sunan İnoksan, Gazlı Kombi (Buharlı) fırınları ile şeflerden tam not almaya devam ediyor.

Gazlı Kombi (Buharlı) fırını deneyimletmek amacıyla tadım etkinlikleri düzenleyen İnoksan, Ankara Atılım Üniversitesi'nde Başkent Aşçılar ve Turizm Birliği Derneği destekleriyle şeflerle bir araya geldi.

Akademi İnoksan'ın gerçekleştirdiği tadım etkinlikleri ve ekipman eğitimleri sektöre adeta ışık tutuyor ve öncü olmaya devam ediyor. Ankara Atılım Üniversitesi'nde düzenlenen eğitime mutfağın asıl sahipleri aşçılar, satınalma ve F&B müdürleri, işletme sahipleri ve sektörün önde gelen birçok ismi katıldı. Pişirme etkinliğinde İnoksan'ın Eğitmen ve Danışman Şefi Rıfat Sınmaz'ın Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile pişirdiği lezzetler misafirlere ikram edilerek, fırının pişirme performansı test edildi. İnoksan fırınlarının özelliklerini anlatan İnoksan Eğitmen ve Danışman Şefi Rıfat Sınmaz "tasarruf dendiğinde parmakla gösterilen İnoksan Fırın Ailesi ile %80'e varan yağ tasarrufu yapmanın mümkün olduğunu, pişirim yaptığı tüm ürünlerle ispatladı. Özellikle "banket yemeklerinde kullanılan bonfritleri (Şoklu Patates) fritöz veya tavalarda 18 kilogramlık 3 teneke yağ ile en az 2 saatte pişirmek mümkünken İnoksan fırınlarında hiç yağ kullanmadan, %100 tasarrufla, 30 dakika gibi kısa bir sürede yaklaşık 700 porsiyon bonfrit pişirilmesi katılımcılardan tam not aldı.

Etkinliğe katılan şeflerden olan Atılım Üniversitesi Executive Şefi Atilla Yıldız " Üniversitemiz mutfaklarında zaten İnoksan'ı tercih ediyoruz. Bu yeni nesil kombi fırın da İnoksan'ın diğer tüm ürünleri gibi profesyonellere büyük kolaylık sağlayacak" sözleri ile fırının performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile üst düzey tasarruf…

Profesyonel mutfaklarla 1980 yılından bu yana ilkleri buluşturan İnoksan, Ar-Ge çalışmalarının başarılı sonuçlarını her daim alıyor. Gazlı kombi (Buharlı) fırın, yüksek teknolojinin sunduğu premix yanma sistemi ile yüzde 90–95 oranında verimli yanma performansı ile enerji tasarrufu sağlıyor. Yanmış gazların yemeklere temasını engelleyen fırınlar, aynı zamanda mükemmel tasarımı ile can güvenliği, hijyen, ergonomi ve pişirme arabasının fırının içine girmesi ile kullanım kolaylığı açısından da önemli avantajlar sağlıyor. Gazlı Kombi (Buharlı) fırın birçok yemeği aynı anda pişirebilme, hızlı soğutma, tek tuşla yemek pişirme, et probu, 4 adet fan hız ayarı, el duşu gibi özellikleri ile mutfak profesyonellerinin işini kolaylaştırıyor…

Kombi fırının sahip olduğu konveksiyonlu pişirme, banket yemek pişirme, buharlı pişirme, konveksiyon+buhar (kombi), düşük sıcaklık buhar pişirme konumları ile her türlü yemeği pişirmek mümkün!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Danışman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title